Over Buck de Groot
Over mij
Hallo, ik ben Buck de Groot, een bewezen expert als Lean Six Sigma Black Belt en trainer. Mijn reputatie als betrouwbare deskundige is gebaseerd op jarenlange ervaring en meer dan 30 bedrijfsoptimalisaties.
Contact
buck about
Mijn aanpak

Wat mijn coaching kenmerkt, is de diepgang, betrokkenheid, het stellen van kritische vragen en het bieden van verfrissende inzichten. Ik daag je uit om na te denken en te experimenteren, zodat we samen het maximale resultaat behalen. Geen saaie rapporten, stoffige theorieën of flauwe clichés, maar keiharde inzet en optimale samenwerking.

Mijn missie is om jouw bedrijf te laten groeien naar meer winst, minder hoofdpijn. Met bedrijfsoptimalisaties in sectoren als Voeding, Logistiek, Dienstverlening achter mijn naam, ben ik goed uitgerust om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te leiden. Ik deel graag mijn inzichten en kennis om jouw onderneming te transformeren.

Mijn benadering is gefocust op de ontwikkeling van vaardigheden door middel van gerichte training en coaching. Door gezamenlijk concrete acties te ondernemen, leggen we de basis voor echte groei en vooruitgang. En het mooiste is: binnen een periode van 6 tot 12 maanden zul je tastbare en blijvende resultaten zien.

Logo Buck De Groot
Verbetercoaching voor bedrijven
Contact
Be Better by Buck
Conservatoriumlaan 167
5037 DS Tilburg
BTW: NL002953220B63
KVK: 81810555
Copyright © 2023 – 2024 Buck de Groot