Resultaten

Kristie

"Buck is gedreven in zijn werk. In zijn begeleiding in ons leantraject heb ik veel van hem geleerd Het einddoel houdt hij constant in de gaten en stelt waar nodig bij. Hij is goede sparringspartner en houdt oog voor de mens. Verder is Buck prettig en toegankelijk en, staat open voor feedback."

Bas

"Buck en ik hebben ruim een jaar samengewerkt aan een LEAN traject. Buck is analytisch scherp, hij ziet snel waar verbeterpotentieel zit. Met zijn uitstekende contactuele eigenschappen challengt Buck zijn omgeving om verandering/verbetering te realiseren. Ik kan Buck van harte aanbevelen voor verbeteringstrajecten."

Nick

"Bij Buck draait alles om zelfreflectie, waarbij zijn waarden als eerlijkheid en openheid goed zichtbaar zijn. Door zijn begeleiding heb ik een boost gekregen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben capabeler in het nemen van beslissingen, versterkt door de waardevolle kennis die Buck met mij heeft gedeeld."
"Met de ondersteuning van Buck de Groot hebben we ons productieproces voor 1 zeer belangrijk product. geoptimaliseerd. Door een Value Stream mapping traject te doorlopen, hebben we de doorlooptijd weten te verkorten van 7 dagen naar slechts 1 dag. Zijn coaching en begeleiding in het traject van 6 maanden speelden een essentiële rol in het behalen van dit succes."

Thom

"Voor de samenwerking met Buck kampten we met inefficiënte processen en rommelige locaties. Dankzij de trainingen en directe aanpak van Buck hebben we nu schonere locaties en efficiëntere processen. De prettige samenwerking, gekenmerkt door een gestructureerde aanpak en kritische vragen, heeft ons geholpen om grote stappen te zetten in netheid. De 5S-training was hierbij cruciaal en heeft onze locaties aanzienlijk netter gemaakt. Door de verbeterde netheid besparen we nu kosten door minder zoektijd. Ik beveel Buck zeker aan!"
Logo Buck De Groot
Verbetercoaching voor bedrijven
Contact
Be Better by Buck
Conservatoriumlaan 167
5037 DS Tilburg
BTW: NL002953220B63
KVK: 81810555
Copyright © 2023 – 2024 Buck de Groot